Header image  
Cum cumpar?  
line decor
   Acasa |  Despre noi | Produse | Solvit G de 3 litri | Solvit G de 5 litri | Solvit G de 10 litri | Solvit G de 20 litri | Solvit G de 40 litri | Cum cumpar? | Contact |
line decor
   
 
  Cum cumpar?
 

Produsele comandate se livreaza in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Alba, Cluj, Mures si Bistrita-Nasaud, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele sunt in ambalajul lor original si sigilat..

In cazul in care ati ales modalitatea de livrare prin curierierat rapid, produsele se livreaza catre firma de curierat rapid. Livrarea produselor din comanda dumneavoastra se va face numai dupa banii au intrat in contul nostru.

Preturile produselor afisate pe acest website nu includ si costul de transport pana la client. Factura proforma care o vom emite in urma comenzii dumneavoastra nu include costul de transport la domiciliul dumneavoastra.

Costul de transport se adauga la pretul produselor afisate pe website si depinde de cantitatea si distanta de transport pana la domiciliul dumneavoastra.

Modalitati de plata:

Plata in numerar:

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul I.I. Suciu:

Str. Vasile Lucaciu nr. 226
Baia Mare
Jud. Maramures
Romania

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si prin email a comenzii la:

Tel./Fax: (004) - 0262 / 215.444 si Email: ii.suciu@yahoo.com

Comenzi telefonice primim la numerele de telefon:
0262-215.444
0766-242.482
0766-270.135

Ordin de plata:
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de I.I.SUCIU in urma confirmarii telefonice si prin email a comenzii.

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii, in contul nostru a facturii proforme emise pe numele si adresa dumneavoastra.

Contul nostru va fi trecut pe factura proforma pe care o vom trimite dumneavoastra in urma comenzii telefonice si/sau prin formularul de contact de pe websiteul nostru.

Plata ramburs in cont colector:
Se va face in cazul livrarii produselor prin curierat rapid si la cererea expresa a clientului. In acest caz pretul va include atat costul produselor comandate de dumneavoastra cat si pretul livrarii la domiciliu.

Va mentionam faptul, ca pentru a evita neplacerile provocate de transmiterea unor date incomplete sau inexacte de comanda, avem nevoie de numele, adresa exacta si de un numar de telefon mobil la care sa puteti fi contactat de agentul de curierat rapid atunci cand coletul va ajunge in localitatea dumneavoastra.

Pentru orice detalii suplimentare va stam oricand la dispozitie in zilele lucratoare, iar in timpul sarbatorilor doar pentru rezolvarea problemelor care nu sufera amanare.

 

 
 
Copyright 2011 – 2018 | https://www.pamant-pentru-flori.ro/